Plannen

Slagboom

Zoals bekend worden in de maand mei de parkeerplaatsen in de regio aangepast naar betaald parkeren. We verwachten hierdoor een grote influx van auto's die op het binnenterrein zullen gaan parkeren. Om ons hiertegen te beschermen is de VMER momenteel bezig met onderzoek naar mogelijkheden voor het plaatsen van een slagboom bij de ingang aan de Leuvenlaan. Kijk in Slagboom - 06.2020.pdf om u te oriënteren wat de mogelijkheden en voor- en tegens zijn zoals we ze tot nu toe hebben weten te definiëren.


Afsluiting Leuvenlaan

Afgelopen week werden we verrast door een mededeling in de bus, de Leuvenlaan zal voor een proefperiode van 6 maanden worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Hoewel dit niet een van onze plannen is zullen ons zeker op de hoogte stellen van plannen hieromtrent.

Vervangen armaturen

Om de veiligheid rondom onze parkeer garages te verhogen is in het verleden verlichting geplaatst rondom de garages. Sommige hiervan zijn in slechte staat en daarom hebben we het plan opgevat alle verlichting armaturen te vervangen voor LED verlichting. 

Schoonmaak binnenterrein 2020

Het binnenterrein dient regelmatig schoon gemaakt te worden, we zijn van plan zodra de situatie dit toelaat het binnenterrein weer eens grondig schoon te maken. We zullen dan ook de parkeerplaatsen van nieuwe belijningen voorzien.  Hieronder een korte impressie van onze eerste buurtschoonmaak op vrijdag 12 juni 2020


Buurtbarbecue

Hoewel we allemaal in de buurt wonen zijn er geen gezamenlijke activiteiten gepland, terwijl dat toch best mooi zou kunnen zijn. We zijn van plan wederom als de situatie dit toelaat om een buurt barbecue te organiseren, als u hieraan wil meedoen horen we dat graag via deze site.

Schoonmaak binnenterrein 2021

Afgelopen vrijdag 28 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse schoonmaak van het binnenterrein en de diverse gangetjes. De heren van de facilitaire dienst waren al vroeg begonnen dus vrij vroeg kon begonnen worden met de gezellige afsluiting, hieronder een kleine impressie daarvan, het was weer gezellig!!